alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

waterdichte jas

 
[20]

Waterdichte jassen

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze jassen hebben de perfecte stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw unieke potentieel kunt bereiken. Met deze waterdichte jassen ben je uitstekend voorbereid.

The brand with the three stripes – Waterdichte parka's

Het is met name belangrijk om waterdichte kleding en schoenen tijdens je workouts te dragen om je op elk weer voor te bereiden. Onze jassencollecties bestaan uit MyShelter, RDY en Clima.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Paars, grijs, beige en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze jassen. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas jassen en schitter.