alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

waterdichte petten

 
[4]

Waterdichte petten

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet op weg bent naar een trainingssessie, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt zien. Ontdek die creator binnenin en laat iedereen zien wat je kunt met adidas petten. De waterdichte petten van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas waterdichte petten

Het is met name belangrijk om waterdichte kleding en schoenen tijdens je workouts te dragen om je op alle soorten weer voor te bereiden.

Je vindt petten in de Clima en RDY collecties.

Wil jij de regels breken en opnieuw schrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren en dames. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met waterdichte petten van adidas.