alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

witte enkelsokken

 
[24]

Witte enkelsokken

Creators vormen een nieuwe, zelfverzekerde generatie die hun eigen regels maken en zich individueel uitdrukken via hun stijl en kleding. Onze artikelen symboliseren een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. Ontdek die vernieuwer in jezelf en laat iedereen zien wat je kunt met adidas enkelsokken. De witte enkelsokken van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

Gemaakt voor creators – adidas witte enkelsokken

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de enkelsokkencollecties van merken als Performance, adidas by Stella McCartney of Originals. Dierbare originals en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste eisen aan zichzelf stellen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. Onze enkelsokkencollecties bestaan uit RDY, adicolor en Clima.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met witte enkelsokken van adidas.