alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

sandalen zwart

 
[12]
Heren Zwemmen Zwart Comfort SandalenHeren Zwemmen Zwart Comfort Sandalen

Comfort Sandalen

Heren Zwemmen

Kinderen Originals Zwart Superstar 360 SandalenKinderen Originals Zwart Superstar 360 Sandalen

Superstar 360 Sandalen

Kinderen Originals

Zwarte sandalen

adidas streetwear geeft je die klassieke look. Onze schoenen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de uitdagingen van sport en om een casual look af te maken. Vind jouw perfecte pasvorm! Met adidas sandalen kunnen je voeten vrij bewegen terwijl ze perfect ondersteund worden. Onze zwarte sandalen geven je een stijlvol voordeel.

Gemaakt voor creators – adidas zwarte sandalen

Je vindt sandalen in de Superstar, Magmur en Classics collecties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Zwarte sandalen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om dag in, dag uit je doelen te overtreffen.