alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

schoudertassen zwart

 
[42]

Zwarte schoudertassen

De juiste uitrusting is essentieel. adidas accessoires verrassen met mooie details, zodat jij je op je volgende doel kunt concentreren. Het herkenbare adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je elke dag authentiek en zelfbewust te voelen. Wat heb je voor vandaag in de planning staan? Je stopt alle dingen die je nodig hebt voor een afmattende workout, een weekendtrip of je volgende wedstrijd in je nieuwe adidas schoudertas. De zwarte schoudertassen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas zwarte schoudertassen

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de schoudertassencollecties van merken zoals adidas by Stella McCartney, Performance of Originals. Oude schatten en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance staat voor meer motivatie en prestaties. RDY, Trefoil en Clima zijn onze bekende schoudertassencollecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Zwarte schoudertassen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.