alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

atletiek schoenen

 
[28]

Atletische schoenen

Je vindt alles wat je nodig hebt in de adidas schoenencollectie. Met de schoenen van adidas ben je de nieuwste trend constant een stap voor. Jouw schoenen doen een heleboel werk en vormen een kans om een statement te maken. De materialen en technologieën die zijn ontwikkeld door adidas, zijn gemaakt om jou perfect te ondersteunen. De atletische schoenen van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

Gemaakt voor creators – adidas atletische schoenen

Reactieve absorptie dankzij de BOOST-middenzool die energie teruggeeft. De BOUNCE-middenzool is flexibel en absorbeert, zodat jij alles uit jezelf kunt halen. Hoe meer je erin stopt, hoe meer energie je terugkrijgt! Je vindt schoenen in de Essentials en adizero collecties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Er zijn schoenen in roze, blauw, beige en tal van andere kleuren. Je vindt schoenen voor de baan in onze uitgebreide collectie. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met atletische schoenen van adidas.