alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vissershoed dames

 
[27]
Originals HoedjeOriginals Hoedje
Add to wishlist

Hoedje

Originals

Vissershoeden voor dames

Met adidas accessoires heb je een basis waar je 100% op kunt rekenen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Met de juiste gear is plezier jouw doel voor de dag. Alle dingen zijn mogelijk. adidas vissershoeden matchen jouw stijl en zijn ontworpen om je met betrouwbaarheid en functionaliteit bij te staan. Met deze vissershoeden voor dames ben je uitstekend voorbereid.

The brand with the three stripes – adidas vissershoeden voor dames

Met vissershoedencollecties als Originals en Performance ben je de nieuwste trends constant een stap voor. Oude schatten en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een onderscheidende focus op performance. Samstag, adicolor en Trefoil zijn onze bekende vissershoedencollecties. We bieden vissershoeden in zwart, wit, blauw en tal van andere kleuren.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te veranderen – adidas producten voor dames. Onze damesoutfits zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen en daardoor een echte upgrade voor een authentieke look. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met vissershoeden voor dames van adidas.