alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis Verzendopties & 60 dagen Retour
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Five Ten klimschoenen

 
[73]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1 / 2
Paginavan 2

Klim naar de top met Five Ten klimschoenen

Het heeft geen uitleg nodig dat klimmers alleen het allerbeste materiaal willen. De Five Ten klimschoenen van adidas bieden precies wat iedere klimmer nodig heeft om veilig, gecontroleerd en snel aan de top te komen. De innoverende klimschoenen van Five Ten hebben zowel op de loopzool als de hiel premium rubber met maximale grip en hook kracht om de lastigste obstakels te overwinnen. Iedere klimmer of situatie vraagt om een andere aanpak. Daarom bieden we een ruime selectie Five Ten klimschoenen aan voor verschillende omstandigheden. Indoor schoenen, outdoor schoenen, speciale schoenen voor natte omstandigheden, zoals regen of watervallen, en spleet klimschoenen bieden jou het vertrouwen om iedere uitdaging te voltooien.

Klimschoenen van Five Ten voor vertrouwen in je grip

Kies voor de schoen die past bij jouw niveau. Beginners en recreanten hebben meer aan klimschoenen van Five Ten die ontworpen zijn voor maximaal comfort en goede grip. De gevorderde klimmer heeft meer aan een agressieve schoen voor maximale grip en betrouwbare hook om de steilste wanden en kliffen te overwinnen. De beste klimmers weten wat ze nodig hebben om een top prestatie neer te zetten. Veel professionele klimmers kiezen juist daarom ook voor het houvast dat adidas ze geeft.

Vind de adidas klimschoenen die bij jou passen

Ben je op zoek naar een klimschoen voor all-round doeleinden of juist een zeer specialistische uitrusting voor een specifieke uitdaging? Hier vind je het model dat past bij jouw wensen. De stijlvolle designs staan klaar om je te helpen jouw doelen te verwezenlijken. Er is aan ieder detail gedacht en de afwerking van de adidas klimschoenen is van het hoogste niveau. Onze passie voor klimmen en intensieve testen in zware omstandigheden om iedere schoen te optimaliseren zorgen dat jij met vertrouwen kan klimmen en iedere top kan bereiken.