alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis Verzendopties & 60 dagen Retour
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

grijze jassen

 
[8]

Grijze jassen

Met kleding in die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. adidas jassen passen perfect en bieden een essentiële laag. De grijze jassen van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – Grijze parka's

Je vindt jassen in de RDY, Clima en MyShelter collecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Grijze jassen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw jezelf te blijven verbeteren.