alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grijze petten

 
[7]
Heren Golf Grijs Performance PetHeren Golf Grijs Performance Pet

Performance Pet

Heren Golf

Voetbal Grijs Real Madrid Snapback PetVoetbal Grijs Real Madrid Snapback Pet

Real Madrid Snapback Pet

Voetbal

Grijze petten

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar een trainingssessie, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt bekijken. Details doen ertoe als het aankomt op weergaloos succes. adidas petten tillen je naar een hoger niveau. Onze grijze petten geven je een stijlvol voordeel.

Schrijf je eigen regels – adidas grijze petten

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de pettencollecties van merken zoals Performance of Originals. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance. Zoek je de perfecte outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn onmisbaar als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en overal en altijd een nieuwe draai aan stijl te geven! Essentials, Clima en Duramo zijn onze populaire pettencollecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Grijze petten van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je doelen te overstijgen.