ICONS

De essentie van een tijdloze stijl
Een waar icoon leeft voort.
Opgebouwd uit vier klassieke silhouetten
vormen deze iconen de basis van adidas' rijke historie,
waarbij elk uniek model je helpt
om je eigen tijdloze look te bepalen.

Rod Laver

Stan Smith

Superstar

Court Vantage

MOEITELOZE STIJL

Rod Laver blijft trouw aan de gestroomlijnde Originals-esthetiek en is zijn tijd ver vooruit. Een laag uitgesneden casual schoen met een eigentijdse look die in de 70's tot stand is gekomen, het cleane ontwerp met karakteristieke stijl behoudt de attitude van dit vooruitstrevende silhouet.

Iconische Eenvoud

Er is niets simpels aan eenvoud: het is het moeilijkste om te bereiken, daarom is het ook tijdloos. Stan Smith overtreft stijlen, trends en generaties - tientallen jaren aan historie komen samen in één iconisch silhouet.

Tijdloos 3-Stripes erfgoed

De kracht om voor een eenmanspubliek te creëren kent geen tijd. Superstar is het ultieme op het gebied van zelfexpressie, een statement die nooit uit de tijd raakt want een ware superstar heeft geen bevestiging van anderen nodig.

VERHOOGD COMFORT

Een cleane klassieker gemaakt van premium leer, de Court Vantage heeft een laag uitgesneden silhouet met een karakteristieke rubberen loopzool en gevulkaniseerde finish, de combinatie van een tijdloze stijl en een preppy inslag maakt van deze baanbrekende legende een stijlicoon van de straat.