alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Voetbaltenue voor meiden

 
[45]

Het ontwerp van een voetbaltenue voor meiden zorgt voor het grootste plezier tijdens de wedstrijd. Door de vochtabsorberende stoffen werkt je je ongestoord in het zweet en optimale bewegingsvrijheid haalt het beste naar boven.

Ajax Amsterdam 22/23 Baby Thuistenue
Ajax Amsterdam 22/23 Mini Uittenue
Ajax Amsterdam 21/22 Baby Thuistenue
Real Madrid 22/23 Derde Mini-Tenue
Manchester United 22/23 Mini Thuistenue
Real Madrid 22/23 Mini-Thuistenue
Celtic FC 22/23 Mini Derde Tenue
Juventus 22/23 Derde Short
Manchester United Uitshort
Arsenal 21/22 Thuisshort
Juventus Thuisshort
Manchester United 22/23 Baby Derde Tenue
Olympique Lyonnais 22/23 Mini-Thuistenue
Manchester United 22/23 Baby Thuistenue
FC Bayern München 22/23 Mini Thuistenue
Manchester United 22/23 Mini Derde Tenue
Leeds United FC 22/23 Mini Thuistenue
Celtic FC 22/23 Baby Derde Tenue
Celtic FC 22/23 Mini-Thuistenue
FC Bayern München 22/23 Wiesn Voetbalshirt
Zweden 22 Mini-Thuistenue
Manchester United 22/23 Baby Uittenue
Arsenal 22/23 Baby Thuistenue
Arsenal 22/23 Mini Thuistenue
FC Bayern München Condivo 22 Training Voetbalshirt
Manchester United Condivo 22 Training Shirt
Juventus 22/23 Derde Shirt
Olympique Lyonnais 22/23 Derde Shirt
Juventus Condivo 22 Training Voetbalshirt
Juventus Mini Thuistenue
Ajax Amsterdam 21/22 Baby Uittenue
Arsenal Thuisshirt
FC Girondins de Bordeaux 20/21 Thuisshirt
Duitsland Baby-Uittenue
Spanje Mini-Uittenue
Zweden Thuisshirt
FC Bayern München 22/23 Baby Thuistenue
Ajax Amsterdam 21/22 Mini Uittenue
Arsenal 21/22 Baby-Thuistenue
Zweden Uitshirt

Elk meisje in haar kracht in een voetbaltenue voor meiden

Voor kleine meisjes of grotere meiden; adidas heeft een groot en diverse assortiment van het voetbaltenue voor meiden. Met maar één doel; de kracht uit elk meisje naar boven halen tijdens elke training en wedstrijd. Met voetballen kun je niet jong genoeg beginnen en je kunt er niet lang genoeg mee doorgaan. Daarom vind je hier tenues voor de allerkleinste speelsters tot de grotere sterren. Door het comfort en de uitstraling van de tenues, stapt elk meisje zelfverzekerd het veld op en gaat ze vol zelfvertrouwen voor de bal.

Voel je vrij en blijf energiek in een meiden voetbaltenue

Of ze nu een sterke verdediger is, een fanatieke aanvalster of de beste keeper ter wereld; een meiden voetbaltenue helpthet beste uit jezelf te halen. Door het elastische materiaal dat zowel in de shorts als shirts is toegepast, staat niks je in de weg om te doen waar het spel om vraagt. Als je haar kans schoon ziet, knal je de bal het doel in of spring jein de lucht om met een kopbal het goal te verdedigen. Door al het rennen krijgt je het geheid warm, maar door de vochtabsorberende materialen wordt het zweet direct afgevoerd. Zo hou jij je in een voetbaltenu voor meiden de hele wedstrijd je energie op peil om tot de laatste minuut op het veld te stralen.

Voor elke persoonlijkheid een passend tenue

Geen enkel meisje is hetzelfde, dat geldt ook wat betreft de stijl in kleding én spel. Daarom vind je bij adidas verschillende modellen en designs meiden voetbaltenues. Kijk samen met je dochter welk tenue het beste bij haar persoonlijkheid past. Een ding is zeker: de stijlvolle en stoere uitstraling van de shirts en broeken, voorzien van de klassieke adidas 3-Stripes, zorgen voor plezier en kracht tijdens elk spel.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën