alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Voetbaltenue voor meiden

 
[151]
Het ontwerp van een voetbaltenue voor meiden zorgt voor het grootste plezier tijdens de wedstrijd. Door de vochtabsorberende stoffen werkt je je ongestoord in het zweet en optimale bewegingsvrijheid haalt het beste naar boven.
1 / 4
Paginavan 4

Elk meisje in haar kracht in een voetbaltenue voor meiden

Voor kleine meisjes of grotere meiden; adidas heeft een groot en diverse assortiment van het voetbaltenue voor meiden. Met maar één doel; de kracht uit elk meisje naar boven halen tijdens elke training en wedstrijd. Met voetballen kun je niet jong genoeg beginnen en je kunt er niet lang genoeg mee doorgaan. Daarom vind je hier tenues voor de allerkleinste speelsters tot de grotere sterren. Door het comfort en de uitstraling van de tenues, stapt elk meisje zelfverzekerd het veld op en gaat ze vol zelfvertrouwen voor de bal.

Voel je vrij en blijf energiek in een meiden voetbaltenue

Of ze nu een sterke verdediger is, een fanatieke aanvalster of de beste keeper ter wereld; een meiden voetbaltenue helpthet beste uit jezelf te halen. Door het elastische materiaal dat zowel in de shorts als shirts is toegepast, staat niks je in de weg om te doen waar het spel om vraagt. Als je haar kans schoon ziet, knal je de bal het doel in of spring jein de lucht om met een kopbal het goal te verdedigen. Door al het rennen krijgt je het geheid warm, maar door de vochtabsorberende materialen wordt het zweet direct afgevoerd. Zo hou jij je in een voetbaltenu voor meiden de hele wedstrijd je energie op peil om tot de laatste minuut op het veld te stralen.

Voor elke persoonlijkheid een passend tenue

Geen enkel meisje is hetzelfde, dat geldt ook wat betreft de stijl in kleding én spel. Daarom vind je bij adidas verschillende modellen en designs meiden voetbaltenues. Kijk samen met je dochter welk tenue het beste bij haar persoonlijkheid past. Een ding is zeker: de stijlvolle en stoere uitstraling van de shirts en broeken, voorzien van de klassieke adidas 3-Stripes, zorgen voor plezier en kracht tijdens elk spel.