alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tanktop sport

 
[211]
1 / 5
Paginavan 5

Tanktops

Creators zijn een nieuwe, zelfverzekerde generatie die hun eigen regels schrijven en zich individueel uitdrukken via hun stijl en kleding. Onze artikelen symboliseren een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. Onze tanktops hebben de juiste stijl voor jou en je wensen, zodat je altijd jouw eigen potentieel kunt vervullen. De tanktops van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas tanktops

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de tanktopscollecties van merken als Performance, TERREX of adidas by Stella McCartney. Dierbare originals en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en hun eigen regels wat betreft mode bepalen. Functionele designs die performance leveren waarop je kunt vertrouwen. Dit is adidas Terrex. Je vindt tanktops in de Clima, Supernova en RDY collecties. Parley wijst een nieuwe rol aan plastic toe en combineert milieubescherming met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt verzameld, vormt de basis van elk onderdeel van deze collectie.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Onze tanktops zijn verkrijgbaar in paars, zwart, groen en tal van andere kleuren. Tanktops van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.