alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

skater petten

 
[2]

Petten voor skate

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet op weg bent naar een workout, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt zien. Ontdek die vernieuwer in jou en laat iedereen zien wat je kunt met adidas petten. Onze petten voor skate bieden je stijl.

Verzin je eigen regels – adidas petten voor skate

Onze petten zijn verkrijgbaar in geel, turquoise en zwart.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Petten voor skate van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw jezelf te blijven verbeteren.