alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zonnebrillen wit

 
[1]
Prijs
€ 140 - € 140
140

Witte zonnebrillen

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Het herkenbare adidas design komt overal in terug. Zo hopen we je te inspireren om je iedere dag authentiek en zelfverzekerd te voelen. Alle dingen zijn mogelijk. adidas zonnebrillen matchen jouw stijl en zijn gemaakt om je met betrouwbaarheid en functionaliteit bij te staan. Met deze witte zonnebrillen ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas witte zonnebrillen

Met zonnebrillencollecties als Performance en Originals ben je de nieuwste trends constant een stap voor. Oude schatten en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance staat voor dat extra niveau van motivatie en prestaties.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met witte zonnebrillen van adidas.