alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

zwem bikini

 
[47]

Bikini's voor zwemmen

Wat motiveert jou? Sportief design, relaxte retro vibes en een grote selectie van authentieke outfits inspireren jou voor een casual, relaxte style. We willen allemaal op ons best presteren als we onze passie voor zwemmen volgen. Wat je doel ook is, met onze kleding blijf je comfortabel, zodat jij je op je prestaties kunt concentreren. Of het nu voor fun of training is – wij hebben bikini's zowel functioneel als stijlvol ontworpen – met materialen die zich aanpassen aan elke beweging van je lichaam. Onze bikini's laten je in alle comfort vrij bewegen. De bikini's voor zwemmen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas bikini's voor zwemmen

Met onze sportartikelen sta je in de startblokken, klaar voorbereid om het beste te geven tijdens het zwemmen en je prestaties naar een hoger plan te tillen: bikini's van adidas.

Parley en 3 Stripes zijn onze geliefde bikini'scollecties. Wij vechten voor oceanen zonder plastic en maken functionele sportartikelen van plastic afval. Parley is de collectie waarin we plastic afval, bij elkaar gebracht op stranden en in kuststreken, verwerken als ruw materiaal. Onze bikini's zijn verkrijgbaar in zwart, geel, bordeaux en tal van andere kleuren.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor dames en kinderen. Bikini's voor zwemmen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.