alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo
De A-ZX-reeks werd in 2008 voor het eerst uitgebracht en maakt dit jaar een comeback. 26 unieke releases van A tot Z brengen een eerbetoon aan de geschiedenis en toekomst van de ZX '000-reeks. Elke schoen is gebaseerd op wereldwijde samenwerkingen of iconen uit het adidas-archief: één letter, één release. Raad eens welke letter aan de beurt is?
logo
L staat voor ZX 8000 LEGO® Sneaker. adidas Originals en het iconische speelgoedbedrijf, de LEGO Group, bewijzen dat je nooit te oud bent om te spelen.
©2020 The LEGO Group