alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

beige broeken

 
[55]
1 / 2
Paginavan 2

Beige broeken

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas broeken hebben zich ontwikkeld tot ware iconen. Als je aan onze broeken denkt, denk je onmiddellijk aan het legendarische design. En dit is waarom de Trefoil of die 3-Stripes look zo essentieel is. De beige broeken van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas beige broeken

Met broekencollecties als Performance, Athletics en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. Dierbare originals en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de veelzijdige wereld van adidas Originals. Trefoil, adiPURE en RDY zijn onze geliefde broekencollecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. De toekomst start nu. Shop adidas broeken en grijp je kans.