alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Waterflessen en bidons

 
[4]

Bidons

Echte sporters zorgen dat ze altijd goed gehydrateerd zijn. Wanneer je gedehydrateerd bent kelderen je sportprestaties drastisch en voel je je niet fit. Door regelmatig te drinken voorkom je dat je uitdroogt. Maar genoeg drinken is altijd belangrijk, niet alleen tijdens het sporten. Op een gewone dag zou je zo’n 1,5 liter vocht tot je moeten nemen. Als je fanatiek sport, verlies je veel vocht door transpiratie, waardoor je logischerwijs ook meer vocht tot je zou moeten nemen. Het is dus altijd een goed idee om een met water gevulde bidon mee te nemen naar de sportschool of het sportveld. Ook kun je een sportbidon vastklemmen op je racefiets of mountainbike. Voor tijdens het hardlopen zijn er zelfs speciale banden met kleine waterflesjes voor om je middel ontwikkeld. Als je wat extra energie nodig hebt kies je voor een energiedrank of water met een zoutoplossing.

Grote waterflessen van roestvrijstaal om je warme of koude drank overal mee naartoe te nemen

Op de fiets of tijdens een hike door de natuur is het van belang dat je voor een lichtgewicht bidon kiest. Je wilt immers zo min mogelijk extra gewicht meezeulen. Als je in de sportschool aan de gewichten hangt of achter de bal aanrent op het voetbalveld is het gewicht van je fles van minder groot belang, deze staat toch langs de zijlijn. Een gestroomlijnde waterfles van roestvrijstaal houdt je drankjes warm of koud. Dat betekent dat je ook heet water of een kruidenthee kunt meenemen, om je warm te houden tijdens een frisse buitentraining. Of juist ijskoud water, wat heerlijk verfrissend is tijdens een training in de hete zomerzon.

Bidons zijn er in alle maten, van groot tot klein

Ben je een grote drinker of drink je je water nooit op? Verschillende formaten voor verschillende drinkers en verschillende gelegenheden. Daarom bestaat het assortiment met bidons uit varianten met verschillende formaten. Kies de grootte uit naar aanleiding van de hoeveelheid die je drinkt zodat je nieuwe bidon jouw ideale match wordt.