alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

trainingspakken blauw

 
[275]
1 / 6
Paginavan 6

Blauwe trainingspakken

Met kleding in precies die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze collecties bestaan uit verschillende designs die perfect op jouw wensen zijn afgestemd. Met adidas trainingspakken zie je er comfortabel en stijlvol uit. De blauwe trainingspakken van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

Gemaakt voor creators – adidas blauwe trainingspakken

Met trainingspakkencollecties als Originals, Athletics en TERREX ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste eisen aan zichzelf stellen en hun eigen regels wat betreft mode schrijven. Koud buiten? Gure wind? Rotsachtige paden? Maakt niet uit! adidas Terrex is geschikt voor alle outdooractiviteiten. Wij houden je warm en droog tijdens je bergavonturen om ervoor te zorgen dat je je grip houdt! Je vindt trainingspakken in de Clima, Essentials en Trefoil collecties.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas trainingspakken en grijp je kans.