alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bruin sneakers

 
[28]

Bruine sneakers

Met adidas schoenen combineer je authentieke sportgeschiedenis met een wereldwijde streetwearstijl. Daarom bewaar je altijd je grip. Vind de perfecte pasvorm! In adidas sneakers kunnen je voeten vrij bewegen terwijl ze perfect beschermd worden. Met deze bruine sneakers ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas bruine sneakers

Of het nou een merk is zoals Originals of Five Ten, met adidas sneakers kijkt iedereen je na, tijdens je workout en zelfs op weg er naartoe. Oude schatten en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Magmur, Forest Grove en Campus zijn onze geliefde sneakercollecties. Ongeacht of het voor vrije tijd of sport is, dankzij hoogwaardige materialen als Primeknit of mesh, en innovatieve functies kun je altijd je beste prestatie neerzetten, wat voor discipline het ook is.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Bruine sneakers van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw jezelf te blijven verbeteren.