alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

bruine tas

 
[16]

Bruine tassen

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. Het kenmerkende adidas design komt in al onze collecties terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je dag na dag zelfverzekerd en authentiek te voelen. Wat heb je vandaag gepland? Je stopt alles wat je nodig hebt voor een afmattende workout, weekendje weg of je volgende wedstrijd in je nieuwe adidas tas. Met deze bruine tassen ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas bruine tassen

Of het nou een merk is als Originals of Performance, met adidas tassen kijkt iedereen je na, tijdens je workout en zelfs op weg er naartoe. Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. Dierbare klassiekers en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Bruine tassen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om dag in, dag uit je doelen te overstijgen.