alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Condivo

 
[115]
Collecties
Prijs
€ 19 - € 110
19110
1 / 3
Paginavan 3

Condivo

Voor de echte diehards. De mensen die nooit opgeven. Brute doorzetters en voetballers met discipline. Speciaal voor deze heren en fanatieke kinderen is de adidas Condivo-lijn ontworpen. De ingenieuze toevoegingen zoals de Climacool- en Climalite-technologie, maakt dat deze trainingsbroeken, prestatiejacks en voetbalshorts zich perfect lenen als trainings- en warming-upgear. De stijgende lichaamswarmte en het opkomende zweet worden op een evenredige manier afgevoerd en gereguleerd. Door het slim-fit ontwerp ogen de kledingstukken aardig strak, maar het lichtgewicht materiaal zorgt voor een ademend trainingstenue. Waterdicht, vochtregulerend en bestand tegen de krachten van de natuur. Deze combinatie maakt dat je geen enkele training hoeft over te slaan. En tegen die kracht is geen tegenstander bestand.

Weer of geen weer: het is altijd voetbalweer in gear van adidas Condivo

De ‘mooi-weer-voetballers’: elk voetbalteam kent ze wel. Teamleden die van suiker lijken te zijn, die angstvallig de buienradar in de gaten houden, en meestal pas eind maart weer op het veld durven te verschijnen. Wat zij nodig hebben? Naast een flinke peptalk en een bemoedigend duwtje in de rug, kunnen een aantal stukken van de adidas Condivo collectie wellicht helpen. De ademende Climacool-toevoegingen zorgen ervoor dat spieren warm blijven en er extra ventilatie ontstaat waardoor vochtregulatie gemakkelijker wordt. Hierdoor zijn de prestatiejacks en trainingsbroeken perfect voor tijdens de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd. Naast de vernuftig geplaatste meshdelen die zorgen voor ventilatie en verkoeling, zijn de trainingsbroeken voorzien van ritsen aan de zijkant. Hierdoor kun je jouw trainingsbroek op elk moment aan en uit doen, zonder dat je je voetbalschoenen uit hoeft te trekken.

Houd de adidas Condivo-collectie in goede conditie

Naast het op peil houden van jouw eigen uithoudingsvermogen, is het ook belangrijk dat je jouw voetbalgear in goede conditie houdt. Het mooie is dat de adidas Condivo-collectie daar zelf al verantwoordelijkheid voor neemt. Het materiaal droogt snel, kreukt niet en heeft het vermogen om zweet af te voeren. Uiteraard is na de wedstrijd een wasbeurt op z’n plek. Gebruik hier echter geen wasverzachter voor, want het materiaal is al zacht genoeg van zichzelf. De adidas Condivo-lijn; onmisbaar tijdens de weg naar het kampioenschap.