alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gele jas dames

 
[8]

Jassen voor dames

Met kleding in precies die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze jassen hebben de perfecte stijl voor jou en je behoeften, zodat je altijd jouw unieke potentieel kunt bewerkstelligen. Met deze jassen voor dames ben je uitstekend voorbereid.

The brand with the three stripes – adidas jassen voor dames

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de jassencollecties van merken zoals Athletics, TERREX of Performance. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste eisen aan zichzelf stellen en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Functionele designs die performance leveren waar je van op aan kunt. Dit is adidas Terrex.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor dames. Onze damesoutfits zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen en daardoor een echte upgrade voor een authentieke look. Multicolor, roze, paars en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze jassen. De toekomst is nu. Koop adidas jassen voor dames en profiteer van het moment.