alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

golf polo dames

 
[28]

Poloshirts voor dames voor golf

Leg jij de lat ook extreem hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze damesoutfits hoef je niets van jouw dynamiek op te geven voor een perfecte stijl. Als golf jouw sport is, heb je keihard gewerkt en je skills geperfectioneerd. En wij ook – om uitrusting te ontwikkelen die je niet laat zitten. Onze sportkleding biedt volledige bewegingsvrijheid om te zorgen dat je kans maakt om te winnen. Onze collecties hebben afwisselende designs die perfect op jouw wensen zijn afgestemd. In adidas poloshirts zie je er stijlvol en comfortabel uit. De poloshirts voor dames voor golf van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas poloshirts voor dames voor golf

Of het nu een wedstrijd of training is, vandaag overtref jij jezelf tijdens het golf: poloshirts van adidas.

Perfect vochtafvoerend, geen kou en een lekkere warmte voor die vermoeide spieren: COLD.RDY of CLIMAHEAT. Onze poloshirtcollecties bestaan uit RDY en Clima. Onze poloshirts zijn verkrijgbaar in paars, wit en groen.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Als stijl en functionaliteit belangrijk voor je zijn, dan biedt ons aanbod van damesoutfits je genoeg keus. Of het nu een minimalistische sportieve stijl is of opvallende updates van authentieke adidas designs, de keuze is aan jou. Poloshirts voor dames voor golf van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.