alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golfbroeken voor Heren

 
[29]

Golfbroeken voor heren

Laat je door helemaal niets van je routine afleiden. adidas herenoutfits passen moeiteloos bij jouw stijl, zodat je elke workload comfortabel en vol energie kunt afhandelen. Laat iedereen zien wat jij in huis hebt als je sport golf is. Onze kleding biedt je optimale bewegingsvrijheid dankzij stoffen die zijn ontwikkeld om je bewegingen te volgen, zodat jij je volledige potentieel kunt bereiken, ongeacht de discipline waar je aan meedoet. Met een golfbroek van adidas ben je klaar voor wat dan ook. Een onvergelijkbare stijl wordt gecombineerd met geavanceerde materialen en technologieën, zodat je waar dan ook comfortabel blijft. De golfbroeken voor heren van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Schrijf je eigen regels – adidas golfbroeken voor heren

Of het nu een training of wedstrijd is, vandaag bereik jij je doelen en nog veel meer tijdens het golf: golfbroeken van adidas.

Blijf koel. Behoud je focus. Tackle die trainingssessie met ademende materialen en geavanceerde functionele technologieën als RAIN.RDY, COLD.RDY of CLIMAPROOF. Je vindt golfbroeken in de adiPURE, Ultimate365 en Ultimate collecties.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren. Sporters weten hoe cruciaal beslissingen zijn voor winnen of verliezen. Laat je inspireren door onze artikelen voor heren en krijg de optimale ondersteuning voor je volgende doelen. Onze golfbroeken zijn verkrijgbaar in blauw, groen, wit en tal van andere kleuren. Golfbroeken voor heren van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag jezelf te blijven verbeteren.