alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Veldhockeysticks voor Dames

 
[24]

Hockeysticks voor dames

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties geven je de ondersteuning die je nodig hebt. Het kenmerkende adidas design komt in al onze collecties terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je dag in, dag uit zelfbewust en authentiek te voelen. adidas ontwerpt hockeysticks voor sporters. Met deze hockeysticks voor dames ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas hockeysticks voor dames

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor dames. Onze damesoutfits zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen en daardoor een echte upgrade voor een authentieke look. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met hockeysticks voor dames van adidas.