alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportswear-collectie voor dames

 
[1486]

Trotseer het weer

Welke avonturen je ook gepland hebt, je bent overal op voorbereid met weerbestendige MYSHELTER COLD.RDY jacks. MYSHELTER COLD.RDY is uitgerust met drie isolatievormen die bestand zijn tegen de weersinvloeden en biedt een coconachtig gevoel van bescherming tegen de kou.

Comfort en stijl met Spotswear voor dames

Accentueer je eigen stijl met Sportswear van adidas, schitter in de kleuren zoals jij je vanbinnen voelt, levendig, krachtig en boordevol zelfvertrouwen. Dan straal je dat ook uit. Iedereen ziet jou, en jij ziet iedereen. Alles is met elkaar verbonden.

Met Sportswear voor dames ben je klaar voor elke volgende stap die je zet, ongeacht wat je bestemming is. Eén ding is zeker: je kijkt niet terug, maar vooruit, naar de toekomst. Want alleen dan kun jij de wereld maken zoals je die voor ogen hebt, en jezelf ten volste ontplooien.

Jij durft! Niets is jou teveel, je voelt de dynamiek van de wereld om je heen en surft mee op het ritme dat jou het beste past. Je athleticwear inspireert anderen, maar ook jij wordt geïnspireerd door wat je ziet en wie je ontmoet. Wie goed doet, goed ontmoet. Maar wie durft, komt veel verder.

Jij bent niet onzichtbaar

Met de nieuwe Sportswear-collectie van adidas ben je altijd present, waar je ook bent, wat je ook doet of wat je ook denkt. Het is als een tweede huid waar je comfortabel mee kunt leven en bewegen, en dat laat zich goed zien. Je leggings zijn trendy, je sportkleding hedendaags, maar verre van alledaags. Jouw wereld is waar het allemaal gebeurt. Spannend!

Comfort is kracht

Jij voelt je goed en weet wie je bent, kennis is macht, en comfort is de kracht die het allemaal stuurt. Alles wat je doet en draagt, het komt van binnen uit, een uniek gevoel dat je kunt delen met anderen. Zonder woorden, zonder veel ophef. Het is allemaal oké. Van sneakers tot loungewear en tanktops voor dames.

Wees betrokken

Je bereikt je doelen omdat je je goed voelt, omdat je weet wat jou raakt en beweegt. Je leeft je leven, maar je bent niet alleen. Omring je met de goede indrukken van wat je meemaakt, en weet dat als je ergens echt om geeft, dit ook de kleuren zijn die je uitstraalt. Sportswear geeft moed.