alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zwarte dames polo

 
[3]

Zwarte poloshirts voor dames

Leg jij de lat ook extreem hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze damesoutfits hoef je niets van jouw dynamiek in te leveren voor een uitmuntende stijl. adidas poloshirts zitten perfect en geven je een cruciale laag. Met deze zwarte poloshirts voor dames ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas zwarte poloshirts voor dames

Je vindt poloshirts in de RDY en Clima collecties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Of het nu voor, tijdens of na de training is, als echte sporters weten wij dat details doorgaans het verschil maken. En dat is precies waarom onze damesoutfits perfect zijn afgestemd op het hoogste niveau voor het normale leven en sport. De toekomst start nu. Koop adidas poloshirts voor dames en profiteer van het moment.

T shirtSportshirtJerseyPoloCompressie shirtSchool shirtsTennis shirtGym t-shirt