alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

geel broeken

 
[8]

Gele broeken

Met kleding in die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Kleding met het karakteristieke adidas logo heeft zich stevig gevestigd in de sportwereld en streetwear. Onze broeken hebben die onverwisselbare adidas Trefoil. Met deze gele broeken ben je uitstekend uitgerust.

Schrijf je eigen regels – adidas gele broeken

Of het nou een merk is als Originals of Performance, met adidas broeken maak je niet alleen indruk tijdens je workout, maar ook op weg ernaartoe. Performance staat voor extra motivatie en prestaties. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn essentieel als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Onze broekencollecties bestaan uit adicolor, Trefoil en Harden.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Gele broeken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag jezelf te blijven verbeteren.