alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

geel sokken

 
[4]

Gele sokken

Nu hebben we ook onze klassieke adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Ontdek die vernieuwer in jezelf en laat iedereen zien wat je kunt met adidas sokken. Met deze gele sokken ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas gele sokken

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de sokkencollecties van merken als Performance of Originals. Oude schatten en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. RDY, Clima en Teamwear zijn onze populaire sokkencollecties.

Wil jij de regels breken en opnieuw schrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met gele sokken van adidas.