alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

groen slippers

 
[7]
Dames TERREX Groen Terrex Adilette BadslippersDames TERREX Groen Terrex Adilette Badslippers

Terrex Adilette Badslippers

Dames TERREX

Groene slippers

Jij schrijft de regels. Inclusief de schoenen die je draagt om je look naar een nieuw niveau te tillen. Jouw slippers doen een heleboel werk en geven jou de kans om een statement te maken. De technologieën en materialen die zijn ontwikkeld door adidas, zijn gemaakt om jou perfect te ondersteunen. Met deze groene slippers ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas groene slippers

Magmur, adilette en Trefoil zijn onze populaire slippercollecties. Wat schoenen betreft gaat het om meer dan alleen maar stijl. Als het erop aankomt, moeten we de hele dag op onze voeten kunnen rekenen. Daarom is het voor ons van groot belang dat adidas schoenen zowel comfortabel als stijlvol zijn.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. De toekomst start nu. Koop adidas slippers en profiteer van het moment.