alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

trainingspakken groen

 
[77]
1 / 2
Paginavan 2

Groene trainingspakken

Met kleding in die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze trainingspakken hebben de juiste stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw eigen potentieel kunt vervullen. De groene trainingspakken van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas groene trainingspakken

Met trainingspakkencollecties als TERREX, Originals en Athletics ben je de nieuwste trends constant een stap voor. Performance is gemaakt voor sporters die niet in willen leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Functionele designs die performance leveren waarop je kunt rekenen. Dit is adidas Terrex. Dierbare originals en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Onze trainingspakkencollecties bestaan uit Clima, Tiro en Trefoil.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Groene trainingspakken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je doelen te overstijgen.