alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

handbalspullen

 
[34]

Handbalspullen

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Het herkenbare adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je iedere dag authentiek en zelfbewust te voelen. Jij kunt je grenzen overstijgen en je dromen uitdragen met de adidas collectie voor buitenactiviteiten. Of dat nu ver weg van de stad is of in een superdruk stadsleven. Onze handbalspullen bieden je stijl.

Bepaal je eigen regels – adidas handbalspullen

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de handbalspullencollecties van merken zoals Performance of Athletics.

Jij bent het middelpunt van de aandacht op elk podium met onze merken

Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft.

We testen nieuwe technologieën als FORMOTION onder extreme omstandigheden.

Wij hebben handbalspullen bestaande uit gerecycled polyester, katoen, gerecycled nylon, nylon en polyester. Onze handbalspullencollecties bestaan uit Parley, Supernova en Essentials. Het beschermen van het milieu is belangrijk voor ons. Om die reden hebben we Parley ontwikkeld. Voor deze collectie gebruiken we verwerkt plastic dat op stranden en in kuststreken is verzameld. Parley combineert daardoor de bescherming van de aarde met high-performance design.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Onze handbalspullen zijn verkrijgbaar in oranje, wit, roze en tal van andere kleuren. Handbalspullen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.