alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Handbalschoenen

 
[42]
Voor iedere sport geldt dat de schoenen een groot verschil maken in het spel. Bij handbal is dat ook het geval. Kies daarom de speciale handbalschoenen van adidas voor optimaal comfort en goede ondersteuning.

Waarom kies je speciaal voor handbalschoenen?

Handbal is een dynamische sport. Je maakt tijdens het handballen veel verschillende, soms abrupte, bewegingen. En het komt regelmatig voor dat je springt om een bal te vangen of om te scoren. Al deze bewegingen moeten door je lichaam opgevangen worden. Daar is bij het ontwerp van de adidas handbalschoenen rekening mee gehouden. De zolen van deze schoenen hebben een dempend effect, waardoor je knieën minder belast worden. Daarnaast is het profiel van de zolen voorzien van een fijn reliëf. Dit geeft de zool een bepaalde stroefheid en dat zorgt voor een stevige grip op de vloer van de sportzaal.

Comfortabele sportschoenen met een goede pasvorm

De adidas sportschoenen voor handbal zijn verkrijgbaar in diverse maten, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen schoenen voor volwassenen en kinderen. In beide gevallen geldt dat deze de juiste ondersteuning geven tijdens het handballen. Dit zie je terug in de vorm van een versteviging bij de enkel. Daarnaast hebben de handbalschoenen een overlay. Deze overlapping is niet alleen een deel van het ontwerp. Het heeft tevens een verstevigde functie, voor een goede en comfortabele pasvorm.

Kies passende sportschoenen voor in de zaal

De meeste handbalwedstrijden vinden in de zaal plaats. De zolen van de adidas schoenen zijn dan ook geschikt om te gebruiken in een sporthal. De neus is verstevigd, zodat deze minder snel slijt. Met de vetersluiting bepaal je zelf hoe strak je hem dichtmaakt. Kies een model dat je het meest aanspreekt. Zoals bijvoorbeeld in de kleuren die passen bij de kleuren van je handbalvereniging. Of kijk voor een paar in neutrale kleuren, waarbij de 3-Stripes van adidas de blikvanger van je sportoutfit zijn.