alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Handbalschoenen

 
[39]

Grip en comfort met de adidas handbalschoenen

Handbalschoenen moeten comfortabel zitten en goed passen. Schoenen die goed om je voet heen vormen, zorgen ervoor dat je spel aanzienlijk verbeterd. Handbalschoenen hebben daarnaast nog enkele kenmerken nodig om jou te ondersteunen tijdens je spel. Door gebruik van de juiste technologieën is adidas erin geslaagd om voor elke speler een schoen te ontwerpen die helpt om jouw spelprestaties te verbeteren.

Hoe kies je de juiste schoenen

Bij handbalschoenen is natuurlijk je schoenmaat van toepassing maar ook je gewicht. Dit is belangrijk voor de demping van de schoen. Tijdens het handballen draai je veel op je schoenen, je speelt op een harde ondergrond en je springt veel waarbij je, in sommige gevallen, weer hard op de grond terecht komt. Daarom hebben handbalschoenen de juiste demping nodig om deze sprongen op te vangen. Ook de onderzool van je schoenen is van toepassing, een stroeve onderzool help je om de juiste grip op het handbalveld te houden. Om blessures te voorkomen is het aan te raden om handbalschoenen te kiezen met de juiste versteviging voor je voet en je enkel.

Handbalschoenen met Boost

adidas maakt bij verschillende modellen gebruik van Boost. Deze techniek wikkelt zich om je voet en zorgt voor de juiste pasvorm en de beste comfort. Energiecapsules, die gemaakt zijn van geëxpandeerd thermoplastisch urethaan, comprimeren en geven energie vrij bij elke voetstap. Dit zorgt voor de juiste demping tijdens je spel.

Een Bounce-middenzool

Handbalschoenen met een Bounce-middenzool verbeteren het comfort en verhogen de flexibiliteit van de schoen. Door een speciaal ontwikkelde schuimlaag toe te voegen aan de zool, wordt de juiste demping gecreëerd en het draagcomfort verhoogd.

adidas handbalschoenen voor iedere speler

Of je nu een beginnende speler of al zeer ervaren bent, adidas heeft voor elke speler de juiste schoen. Zowel voor dames, heren als kinderen heeft adidas handbalschoenen in de collectie.