alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rode broek heren

 
[8]

Rode broeken voor heren

Met kleding in die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Met een broek van adidas ben je voorbereid op wat er op je pad komt. Een onvergelijkbare stijl komt samen met state-of-the-art materialen en technologieën, zodat je op pad comfortabel bent. Met deze rode broeken voor heren ben je uitstekend uitgerust.

Bepaal je eigen regels – adidas rode broeken voor heren

Met broekencollecties als Performance, Athletics en Originals ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de relaxte retro vibes. Performance is gemaakt voor sporters die geen zin hebben om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance. Onze broekencollecties bestaan uit Parley, Ryv en Tiro. Wij vechten voor oceanen zonder plastic en gebruiken plastic afval om functionele sportartikelen te maken. Voor de Parley-collectie gebruiken we plastic afval, opgeraapt op stranden en in kuststreken, dat als ruw materiaal wordt verwerkt..

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren. Als echte sporters weten wij dat de tijd tussen de wedstrijden door evenzo belangrijk is als de wedstrijd zelf. Onze herencollectie richt zich op de hoogst mogelijke standaard, zodat jij zowel naast als op het veld stijlvol kunt presteren. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met rode broeken voor heren van adidas.