alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas
Video - a group friends wearing prep-inspired sportswear walk through their city.

YOUR CITY. YOUR SQUAD.

De nieuwe collectie sportkleding combineert tijdloze prep met frisse vibes. Comfort met eindeloze mogelijkheden.

Sportswear-collectie voor heren

 
[855]

Een hoodie voor je gedachten! In onze Sportswear-collectie voor heren houden we rekening met wie jij bent. Focus op wat jij belangrijk vindt en je krijgt alles voor elkaar. Met stijl en comfort van adidas.

adidas x LEGO® Football Graphic T-shirt
adidas x LEGO® Football Graphic T-shirt
Black Panther Graphic T-shirt
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Short
Run 60s 2.0 Schoenen
adilette Comfort Badslippers
Lite Racer 3.0 Schoenen
adilette Aqua Badslippers
Breaknet Schoenen
adilette Shower Badslippers
VL Court Lifestyle Skateboarding Suède Schoenen
Essentials Camo Print T-shirt
adilette Shower Badslippers
Essentials Warm-Up 3-Stripes Short
Advantage Base Court Lifestyle Schoenen
Essentials Mélange T-shirt
Daily 3.0 Schoenen
Advantage Base Court Lifestyle Schoenen
VL Court 2.0 Schoenen
Run 60s 2.0 Schoenen
Daily 3.0 Eco Sustainable Lifestyle Skateboardschoenen
Designed For Gameday Short
adilette Boost Badslippers
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Schoenen
adilette Aqua Badslippers
Lite Racer Rebold Schoenen
Run 80s Schoenen
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Schoenen
adilette Comfort Badslippers
BOOST You Up Graphic T-shirt
Essentials Colorblock T-shirt
Run 60s 2.0 Schoenen
VL Court 2.0 Schoenen
adilette Aqua Badslippers
AEROREADY Essentials 3-Stripes Trainingspak
Ultraboost 1.0 DNA Schoenen
adidas adilette Comfort x LEGO® Slippers
Fluidflow 2.0 Schoenen
adilette Shower Badslippers
adilette Shower Badslippers
Essentials 3-Stripes T-shirt
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Short
adilette Comfort Badslippers

De perfecte match met Sportswear voor heren

De Sportswear-collectie van adidas past precies bij jou. Het is snel, vernieuwend en gericht op morgen, zonder te weten wat de toekomst brengt. Dat maakt niet uit, want jij bent degene die weet wat er komt, omdat je dat zelf creëert, telkens weer.

Comfort is kracht

Je bent vol vertrouwen en dat geeft energie om te werken aan dat wat je wilt bereiken. Sportswear heeft activewear dat je ondersteunt in al je activiteiten, het versterkt dat goed gevoel, je bent op je gemak zoals je bent en dat opent elke dag nieuwe deuren.

Zeg gerust wat je denkt

In de wereld is plaats voor iedereen, maar iedereen moet ook zijn eigen plekje vinden. Je bent het niet met alles eens, en dat mag, dat kan, dat is goed. Vanuit je eigen comfortzone met athleisure kun je laten weten wat jou niet bevalt, dat mag, dat kan, dat is goed. Iedereen is ooit een rebel geweest.

Kies je eigen tempo

Het ritme van de dingen, dat bepaal jij zelf. Ga je harder, sneller, langzamer, of zeg je stop, dat is allemaal prima, want jij voelt wat je kan, wanneer en waarom. Met adidas-hardloopschoenen krijgt elk tempo extra aandacht, dus doe er je voordeel mee, dan heb je het ritme altijd soepeltjes onder de knie.

Kiezen uit een brede collectie sportkleding zoals bij Sportswear, dat geeft ruimte voor creativiteit om je eigen kledingstijl te maken, die past bij de stijl zoals je leeft en leven wilt, urban of niet. Of je nu kiest voor trainingspakken met sneakers of activewear voor heren zonder capuchon, weet dat je altijd uniek zult zijn.

Waar de magie begint

Comfort, stijl en veelzijdigheid. De gouden combi van de Sportswear-collectie. Ergens is een moment waar de chemie begint te gisten, en jij vorm geeft aan jouw look met de adidas-sportkleding voor heren, dat is waar de magie begint. Koester het moment.