alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Y-3 voor heren

 
[160]

Y-3 werd in 2002 opgericht, het begin van fashionable sportkleding—en focust zich nog steeds op het herdefiniëren van deze categorie.

A MODERN UNIFORM OF THE STREETS

Y-3 geeft sportieve stijlen een streetwear twist. Het merk wordt voortgedreven door de innovaties van adidas en vormgegeven in de stijl van Yohji Yamamoto en creëert vooruitstrevende kleding, schoenen en accessoires.

Mr. Yamamoto's invloed op Y-3 is onmiskenbaar. Hij is een meester in proportie en een van 's werelds meest toonaangevende levende designers, en hij verrijkt het Y-3 merk met zijn poëtische kijk op de wereld.

1 / 4
Paginavan 4

adidas Y-3 voor heren

Met adidas Y-3 voor heren vonden twee legenden elkaar in een gezamenlijk doel. Het was alleen met adidas dat de eigenzinnige Japanse topontwerper Yohji Yamamoto een nieuwe esthetiek kon uitvinden. Inmiddels is er uit deze unieke samenwerking een reeks collecties geboren waarin modeliefhebbers en sportfans wereldwijd elkaar steeds tegenkomen. Strakke silhouetten, gestroomlijnde kledingstukken, schoenen en accessoires tonen dezelfde verfijning. Het Y-3 logo prijkt op alle herkenbare producten, die uiteraard alleen in de beste materialen worden gemaakt. Oog voor detail gaat alleen aan vormgeving voorbij. Materialen als gerecycled polyester passen perfect in het plaatje van uiterst bewust ontwerp. Draag Y-3. Daarmee zeg je het allemaal.

adidas erfgoed en modern Japans minimalisme in Y-3

Yamamoto staat bekend om zijn ongrijpbare minimalisme en ingetogen perfectie. Wat dit in combinatie met het sporterfgoed van adidas creëert is ongeëvenaard. Vanaf de eerste lancering in 2003 zijn deze twee krachten hun tijd ver vooruit. Y-3 is vanaf dat moment, en tot vandaag, de definitie van high fashion sportwear. Details als rubber logoprints en geribbelde boorden geven een extra randje aan de stijl. Strategisch geplaatste ritsen in jassen en broeken tonen een zorgvuldig pragmatisme. Als schepper van mode die leeft op contrast vond Yamamoto in adidas zijn ideale partner. Samen leiden ze mode terug naar waar het hoort. Naar degene die het draagt. Deze hybride benadering, in de ultieme fusie van sport performance en mode, brengt Y-3 voor heren het beste van twee werelden.

Y-3 voor avant-garde mode en sport performance perfect in balans

De Yamamoto stijl is vooral experimenteel, maar ook geworteld in de geschiedenis. Net als adidas kent hij zijn klassiekers, en haalt hij hier voortdurend nieuwe inspiratie uit. Je integreert Y-3 voor heren daardoor net zo makkelijk in een high-fashion als in een nonchalant, sportieve stijl. Het minimalisme is moeiteloos, maar geeft altijd maximaal effect. Yamamoto heeft een voorkeur voor het verwerken van historische elementen. Een visie die naadloos aansluit op de onuitputtelijke bron van het adidas-archief. Kies Y-3, draag het in stijl, en zorg er goed voor. Volg de was instructies en je hebt lang plezier van je favoriete stukken.