alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hockeysticks

 
[32]

Hockeysticks

Punten scoren doe je met een adidas hockeystick. Dit item is het belangrijkste item voor iedere hockeyer. Zowel professionele topspelers als de recreatieve hockeyer kan bij adidas terecht voor een geschikte hockeystick. Deze collectie van adidas bevat diverse kunststof hockeysticks gemaakt van carbonvezel en glasvezel of een combinatie van andere technisch hoogwaardige materialen. Dit noemt men ook wel een full composite hockeystick die bestaat uit meerdere soorten kunststoffen, die bijzondere eigenschappen hebben. Een product gemaakt uit glasvezel is extra licht in het gewicht en beweegt flexibel mee tijdens dynamische wendingen. Een stick van carbonvezel is wat stugger en zorgt voor extra slagkracht en genereert meer balsnelheid. Aramide is vaak in een wat mindere hoeveelheid aanwezig in deze designs. De functie van dit technisch materiaal is dat het veel trillingen opvangt tijden het stoppen van snelle ballen. Het maakt jouw slagitem voldoende schokabsorberend waardoor je snel de bal weer onder controle krijgt. Met een adidas hockeystick ben jij de baas op het veld.

De juiste hockeystick, voor iedere positie

Bij de aanschaf van dit product is het belangrijk om te letten op het gewicht, de vorm en de gewichtsverdeling van de stick. Jouw favoriete positie in het veld en persoonlijke sportieve doelen bepalen voor welk product jij gaat. Een lichte hockeystick met een kleine krul is uitstekend om dynamische wendingen te kunnen maken en aanvallend te kunnen spelen. Ook mag de hockeystick niet te zwaar zijn wanneer jij in een aanvallende positie speelt. Sta je het liefst in de verdediging? Kies dan een wat zwaardere stick zodat je ballen hard weg kunt slaan. Ben jij een speler van verdeel en heers op het middenveld? Een veelzijdige stick die voldoet aan een mix van bovenstaande eigenschappen zorgen dat jij het hockeyveld kunt domineren. Voor elke positie in het veld heeft adidas het juiste product. Verder zijn deze adidas hockeysticks voorzien van griptape van polyurethaan en voldoen de items aan alle officiële eisen van de internationale hockeybond FIH.