alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Italië-shirt

 
[8]
Ook de fans mogen schitteren in een Italië-shirt. Ontdek nu de Italiaanse voetbalshirts, gemaakt uit gerecycled materiaal. Zo steun je je favoriete team én het milieu.

SCHITTER OP DE TRIBUNES MET ITALIË-SHIRTS

Hoe kun je nu beter laten zien dat je een echte fan bent van voetbal en het Italiaanse elftal bent dan met een kleurrijk Italië-shirt? De voetbalshirts zijn een mooi eerbetoon aan het verleden, het heden en de toekomst van Italië. De Italië-voetbalshirts zijn een prachtige combinatie van stijl en traditie en vallen op met rijke marmeren details die worden geaccentueerd door een schitterend ontwerp. Het geheel wordt afgemaakt door het geweven clubembleem.

GA JE VOETBALIDOLEN ACHTERNA

Het echte werk gebeurt op het trainingsveld. Verbeter elke dag je eigen prestaties en treed in de voetsporen van je favoriete spelers. Om dat mogelijk te maken, creëerde adidas een Italië-voetbalshirt met een uitstekende pasvorm die je optimale bewegingsvrijheid geeft bij elke beweging. Dankzij de vochtafvoerende AEROREADY-technologie en de ademende mesh-details blijf je bovendien koel en gefocust terwijl je alles geeft tijdens je trainingssessies. Zo staat niks je voetbaldromen nog in de weg. Trek vandaag nog je Italië-shirt en voetbalschoenen aan en train je weg naar de top!

STRIJD VOOR DE TOEKOMST VAN DE PLANEET EN HET VOETBAL

Om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden, zijn alle Italië-shirts gedeeltelijk of volledig gemaakt uit gerecyclede materialen, hergebruikt plastic afval dat wordt onderschept op en in afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen. Zo wordt de oceaan niet vervuild en dragen wij bij aan een duurzamere planeet. Zo kunnen we nog lang genieten van onze favoriete sport.

GENIET ZO LANG MOGELIJK VAN JE ITALIAANSE VOETBALSHIRTS

Alle items uit onze collecties focussen op kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken kwalitatieve materialen die zo goed mogelijk bestand zijn tegen slijtage, maar je kunt uiteraard zelf bijdragen en zo goed mogelijk voor je voetbalshirts zorgen. Was je Italië-shirts zo snel mogelijk na gebruik en lees de wasinstructies van elk item. Zo kun je zo lang mogelijk van je Italiaanse voetbalshirts genieten.