alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kinderen-voetbal

 
[473]
Ontwikkelt jouw kind zich tot een talentvolle voetballer? Alles begint met de juiste uitrusting voor kinderen-voetbal van adidas. Van schoenen tot tenues, alles voor voetballen met plezier voor je kind.
1 / 10
Paginavan 10

Kinderen-voetbal van adidas voor musthaves voor je kleine prof

Zie jij je kind nooit zonder bal onder de arm of bij de voet? Dan kan het zomaar zijn dat er een klein talentje in je kind schuilt. Jij als trouwe fan zorgt er met kinderen-voetbal van adidas natuurlijk voor dat het wel goed zit met de voetbalgear van je kind. adidas gebruikt voor de ontwikkeling van haar items altijd de beste materialen voor hoog comfort. Bepaalde schoenen en shirts bevatten inzetstukken van mesh voor een hoog ademend vermogen. Ook heeft adidas het AEROREADY materiaal ontwikkeld om snel transpiratievocht af te voeren. Zo voetbalt jouw kind heerlijk, zonder afleiding van oncomfortabele kleding en schoenen.

Comfortabele items voor voetbal voor kinderen

Of je kind nu een potentieel talent is of niet, bewegen is gezond en als dat dan ook nog eens met veel plezier gebeurt, is het altijd winst. Kinderen raken snel afgeleid en verliezen de concentratie al bij slecht zittende kleding en schoenen. Items voor voetbal voor kinderen van adidas bieden je kind alle bewegingsvrijheid die het nodig heeft. Waar je kind gaat, volgt de kleding, bij iedere beweging zonder schuren of knellen. Met kinderen-voetbal van adidas scoor je een complete uitrusting, voor de allerkleinste tot aan de allergrootste kinderen.

De beste basis voor de sport

Bij de ontwikkeling van adidas kinderen-voetbal is rekening gehouden met de groei van kinderen. De voetbalschoenen zijn dan ook voorzien van een stabiele pasvorm voor optimale balcontrole. Voor de koude trainingsdagen of na de training, kies je voor een adidas trainingspak. De trainingspakken draag je ook heel goed op een vrije dag met een stoere adidas sneaker eronder. Shop het ruime aanbod van ballen en schoenen tot aan shirts, short en trainingspakken.