alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Slidingbroeken en compressiebroeken

 
[51]
Met slidingbroeken en compressiebroeken van adidas, geniet je van optimale ondersteuning en bescherming tijdens intensieve trainingen en wedstrijden. De broeken zijn ontworpen om sporters te helepen om blessures te verminderen. In slidingbroeken en compressiebroeken kan je zorgeloos opgaan in ieder sportmoment. De gevoerde panelen op de heupen en knieën van slidingbroeken en compressiebroeken bieden bescherming tijdens het maken van duiken en slidings. Daarnaast bieden slidingbroeken en compressiebroeken een gerichte druk op je spieren, zodat je kan genieten van een betere doorbloeding, minder spiertrillingen en meer energie tijdens het sporten. Om het beste uit je slidingbroeken en compressiebroeken te halen, draag je ze tijdens al je sportmomenten waarop je de extra ondersteuning goed kan gebruiken. Slidingsbroeken zijn ideaal voor voetballers, die regelmatig sliden tijdens trainingen en wedstrijden. Compressiebroeken zijn perfect om je prestaties te verbeteren tijdens onder andere het hardlopen, basketballen of fitness.
1 / 2
Paginavan 2

Slidingbroeken en korte broeken met compressie helpen jou verder

Ben je op zoek naar een kwalitatieve korte broek met compressie? Dan zit je goed in ons assortiment. Voor dames, heren en kinderen hebben we verschillende compressiebroeken om uit te kiezen. Zo brengen we jou als sporter verder – ook bij klachten en blessures. Je gezondheid staat namelijk voorop!

Optimale bescherming én betere sportresultaten met compressiebroeken

Het dragen van korte broeken met compressie kent verschillende voordelen. Er wordt druk gezet op de bovenbenen en de vibratie van je spieren wordt verminderd. Het resultaat? Het uithoudingsvermogen van je spieren neemt toe. Maar de belangrijkste reden voor het dragen van een compressiebroek is om blessures en klachten tegen te gaan of te verhelpen. Zo neemt het risico op hamstring- en liesblessures aanzienlijk af. Zeker als je intensief traint, is dit aan te raden. Zo kun je je spieren tot het uiterste laten gaan – zonder verdere nadelige effecten. Dit komt door de nauwsluitende en strakke pasvorm van korte broeken met compressie. Je spieren warmen zo sneller op en je bloedsomloop verbetert. En dat maakt dat jij minder snel vermoeid raakt én beter kunt bewegen! Klaar om te knallen.

Een compressieshort is er voor elke sporter

Bij welke sporten kun je gebruikmaken van korte broeken met compressie? Er zijn veel workouts waarbij deze broek een uitkomst is. Van hardlopen tot tennis, van hockey tot atletiek: Bij alle sporten die om intensieve spierinspanning vragen, kun je de extra ondersteuning goed gebruiken. Ook bij voetbal wordt soms een compressiebroek gedragen. Een slidingbroek is ook een optie, vaak in combinatie met compressie in het design. Deze biedt bescherming bij het maken van – verrassing! – slidings. Met name op kunstgras neemt de kans op schaafwonden af met slidingbroeken. Ook geniet je van bescherming tegen de kou: Nog zo’n belangrijke reden om je spieren te bedekken. Je hebt ze immers altijd nodig bij het sporten – geef ze de behandeling die ze verdienen. Draag je compressieshort als strakke legging of als basis onder je normale short. Zo geniet je ook meteen van optimale beschutting en bescherming. Ideaal!