alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

driekwart legging

 
[24]

Driekwart leggings

Creators vormen een nieuwe, zelfverzekerde generatie die hun eigen regels maken en zich individueel uitdrukken aan de hand van hun stijl en kleding. Onze artikelen symboliseren een comfortabel, sportief design voor in je vrije tijd. adidas driekwart leggings hebben zich ontwikkeld tot ware iconen. Het legendarische ontwerp is het eerste waar je aan denkt als je aan onze broeken denkt. Dat is precies waarom de Trefoil of die 3-Stripes look zo onmisbaar is. Onze driekwart leggings geven je een stijlvol voordeel.

Gemaakt voor creators – adidas driekwart leggings

Met driekwart leggingcollecties als Performance en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste eisen aan zichzelf stellen en hun eigen regels wat betreft mode schrijven.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren, dames en kinderen. Roze, zwart, grijs en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze driekwart leggings. De toekomst is nu. Shop adidas driekwart leggings en grijp je kans.

Adidas leggingsSport leggings & tightsFitness-leggingsZwangerschapsleggingHigh waist fitnessleggingYoga pantyZwarte leggingHardlooplegging