alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United Derde Tenue

 
[7]

Het Manchester United derde tenue, gemaakt voor de fans 

Vier de lange geschiedenis van de club met het Manchester United derde tenue. De kleding is gemaakt van vochtabsorberend AEROREADY voor een snelle opname van vocht wanneer jij je club vanaf de tribune in alle hevigheid toejuicht. Het rechte model van het T-shirt geeft je het comfort dat je nodig hebt. Het geweven Manchester United-embleem ontbreekt natuurlijk niet en laat zien dat jij één van hen bent. Mooi is ook dat dit derde tenue een eerbetoon aan het allereerste uittenue van de club is. 

Toon je clubhart in de kleding van Manchester United

Wat je aantrekt als je favoriete Engelse club speelt? Dat mag duidelijk zijn - het derde tenue van Manchester United natuurlijk! Of je nu thuis op de bank naar de wedstrijd kijkt of op de tribune in Old Trafford, in de kleding van Manchester United laat jij je trots voor het team zien. In het Manchester United derde tenue voel jij je de hele wedstrijd comfortabel. Show je passie met het authentieke Manchester United clubembleem. De kleding van Manchester United kun je ook dragen tijdens een vriendschappelijk wedstrijdje in het park. Als een sterspeler van de Engelse club geef jij de tegenstander het nakijken. 

Traditie met een moderne twist 

Voor Manchester United horen de fans net zozeer bij de club als de voetballegendes zelf. Je hoort er echt bij! De fanversie van het derde tenue is dan ook een must-have, die traditie met moderne technologie combineert. Combineer het Manchester United T-shirt met een voetbalbroek voor het ultieme Old Trafford-gevoel. Of draag je fanshort met joggers - een relaxte outfit voor een zenuwslopende wedstrijd. Zelf een balletje trappen? Kies bij het shirt een paar authentieke adidas voetbalschoenen. Jij steekt je passie voor de Engelse voetballers niet onder stoelen of banken – jij bent Manchester United!