alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

naadloze bh

 
[5]

Bh's

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen makkelijk bij jouw stijl, zodat je elke workload met comfort en eindeloze energie kunt afhandelen. Met bh's van adidas leg jij de basis. Zij bewegen met al jouw bewegingen mee en bieden tegelijkertijd voldoende steun tijdens het sporten. Met deze bh's ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas bh's

Of het nou een merk is als Performance of adidas by Stella McCartney, met adidas bh's trek je de aandacht tijdens je trainingssessie en ook op weg ernaartoe. Performance is ontworpen voor sporters die niet in willen leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Onze bh'scollecties bestaan uit DESIGNED4TRAINING en Clima. Blauw, zwart en paars zijn beschikbaar voor onze bh's. De toekomst start nu. Koop adidas bh's en profiteer van het moment.