alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

oranje sokken

 
[2]

Oranje sokken

Met kleding in precies die originele adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Details doen ertoe als het aankomt op weergaloos succes. adidas sokken tillen je naar een hoger niveau. Met deze oranje sokken ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas oranje sokken

Teamwear, Clima en RDY zijn onze geliefde sokkencollecties.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Oranje sokken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw je persoonlijke record te verbeteren.