alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

paarse tassen

 
[7]

Paarse tassen

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden de ondersteuning die je nodig hebt. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar een workout, dankzij onze accessoires kun je het leven altijd vanuit een sportief oogpunt bekijken. Wat heb je voor vandaag in de planning staan? Alle dingen wat je nodig hebt voor een weekendtrip, een afmattende workout of je volgende wedstrijd past in je nieuwe adidas tas. De paarse tassen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Bepaal je eigen regels – adidas paarse tassen

Of het nu een merk is zoals Performance of Originals, met adidas tassen kijkt iedereen je na, tijdens je workout en zelfs op weg er naartoe. Zoek je de ideale outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn onmisbaar als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance staat voor een extra niveau van motivatie en prestaties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met paarse tassen van adidas.