alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

paars tops

 
[28]
Dames Yoga Yoga TanktopDames Yoga Yoga Tanktop
Add to wishlist

Yoga Tanktop

Dames Yoga

Paarse tops

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze tops hebben altijd de juiste stijl voor jou en je vereisten, dus dat betekent dat je altijd jouw eigen potentieel kunt bereiken. Onze paarse tops geven je een stijlvol voordeel.

The brand with the three stripes – adidas paarse tops

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de topscollecties van merken als Five Ten, Performance of Originals. Dierbare klassiekers en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Supernova, Mygame en RDY zijn onze geliefde topscollecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Paarse tops van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.