alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport jumpsuits

 
[5]

Spring je workout tegemoet in een sport jumpsuit

Tijdens intensieve workouts wil er nog wel eens een kledingstuk verschuiven waardoor je direct uit je focus wordt gehaald. Wat is hiervoor idealer dan een jumpsuit die bestaat uit één stuk? Deze blijft hoe dan ook op z’n plek waardoor jij je alleen nog maar hoeft te focussen op je prestaties.

Compressie en stretch in één

Een sport jumpsuit die van top tot teen compressie biedt, zorgt ervoor dat jouw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook krijgen je benen meer zuurstof, worden afvalstoffen afgevoerd en raken je benen minder snel vermoeid. Ideaal voor het hardlopen, want bij het rennen van lange afstanden zorgt compressie dat je wordt beschermd tegen blauwe plekken die hierdoor kunnen ontstaan.

Sport een retrotouch

Allereerst scheelt het heel wat uitzoekwerk voordat je op weg gaat naar je sportieve bestemming. Want een jumpsuit is heel letterlijk genomen een kledingstuk waar je zo inspringt. Het design volgt de lijnen van je lichaam en geheel in herkenbare retro adidas-stijl. De modellen zijn een knipoog naar de iconische aerobics-outfits uit de jaren 80. Langs de sport jumpsuits prijken de 3-Stripes met subtiele vorming van branding op bijvoorbeeld de voorzijde of ritsen. Naast de jumpsuit zorgen andere factoren van je outfit ook voor een succesvolle workout. De juiste sportschoenen houden je voeten stevig op de grond. Elke ondergrond, zowel binnen als buiten, heeft zo zijn beste match. De zool is de allesbeslissende factor als het gaat om grip. Draag hierin de juiste sokken die zweetafvoerend werken, zo komen je voeten droog de dag door. Voor dames is een sport-bh, afhankelijk van de intensiviteit van je sport en behoefte aan ondersteuning, ook een must. Daarnaast zijn er ook allerlei accessoires waar je aan kunt denken als een zweetband, een tas om alles in mee te dragen of petten die je gezicht beschermen tegen fel zonlicht.