alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

sport riem

 
[5]

Riemen

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Het kenmerkende adidas design komt overal in terug. Zo hopen we je te inspireren om je iedere dag zelfverzekerd en authentiek te voelen. Details tellen als het aankomt op volledig succes. adidas riemen tillen je naar een hoger niveau. Onze riemen bieden je een stijlvol voordeel.

Gemaakt voor creators – adidas riemen

Er zijn riemen in grijs, zwart, blauw en tal van andere kleuren.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met riemen van adidas.